Byggeprojekter

 

Gå på opdagelse i vores husgalleri og find inspiration til dit nye byggeprojekt

Se vores byggeprojekter 

Her kan du få det fulde overblik over vores igangværende og færdige hus- og byggeprojekter. Herunder kan du finde inspiration til nybyg eller måske finde den bolig, der matcher netop dine behov og ønsker for et drømmehus.  

Vores projekter er primært at finde i Midtjylland. Vi har kontor i Herning, så dette område kender vi naturligvis godt. Vi hjælper dig gerne med at finde den bedste placering til dit drømmehus. 

Nyt byggeprojekt

I starten af år 2021, tager vi de første spadestik til et større byggeprojekt i Snejbjerg (fem km fra Herning centrum). På det store byggeareal, bliver der i løbet af året opført moderne funkis rækkehuse.

Du kan læse mere om vores store byggeprojekt og rækkehusene her. Når det første rækkehus er opført, kan man få en fremvisning af kompetente ejendomsmæglere fra Danbolig Herning

Vi gør livet nemt for dig

Overgaard Huse bygger rækkehuse og parcelhuse i høj kvalitet, der gør, at man som indflytter ikke skal bekymre sig om renovering, vedligeholdelse eller istandsættelse. Indflytning i Overgaard Huse gør livet nemt for dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for råd og vejledning til netop dine ønsker og behov. 

Om os

Vi bygger topmoderne kvalitetshuse og sætter en stor ære i at hjælpe dig i mål med dit drømmehus.

Kontakt

© 2019 Overgaard Huse ApS
Engholm Søpark 45  ·  7400 Herning
+45 41 26 71 61
CVR 40075283

Telefonåbningstider

Mandag – torsdag: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:00

Her arbejder vi lige nu

Gl. Ørskovej,Snejbjerg Åbjergvænget, Vildbjerg