Overgaard Huse

Vi arbejder med investorer

Investér i fremtiden

Vores forretningsmodel er skræddersyet til samarbejdet med investorer, hvor vi stræber efter at sikre den største tilfredshed hos alle parter. På den måde vi sikrer vi, at alle vores byggeprojekter bliver udført ordentligt og efter individuelle og særlige behov.

Stabil investering

Overgaard Huse har et stabilt investeringsafkast til vores investorer. Vi prioriterer at skabe et jævnt og pålideligt afkast, og din deltagelse som investor er en vigtig del af denne succes.

Faglig stolthed og resultater

Vores team hos Overgaard Huse består af erfarne og ambitiøse fagfolk, der arbejder hårdt for at sikre, at vores byggeprojekter opnår succes. Vi er dedikerede til at levere resultater, og vores tidligere og igangværende projekter er en testament til vores evner. Få et indblik i vores arbejde ved at udforske vores nuværende og tidligere projekter her på siden.

Averhoff Properties ApS indledte i foråret 2020 et samarbejde med Overgaard Huse ApS omkring opførelsen af 2 en-families huse i Lind. Det har været en stor fornøjelse at følge projektet og konstatere at alle aftaler blev overholdt – samtidig med, at kvaliteten var i top – både med hensyn til samarbejdet og til selve udførelsen. Og de små tilretninger og justeringer, der efterfølgende altid vil forekomme i et nybyggeri – er blevet håndteret både hurtigt og professionelt.

Det forekom os derfor helt naturligt, at fortsætte samarbejdet med Overgaard Huse ApS i et nyt kvalitets projekt i Snejbjerg med flere spændende og velindrettede rækkehuse.

Averhoff Properties ApS

Kontakt os

Overgaard Huse ApS
CVR 40075283

Engholm Søpark 45
7400 Herning

+45 41 26 71 61

Telefontid

Mandag – torsdag: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:00

Her arbejder vi lige nu

Gl. Ørskovej,Snejbjerg Åbjergvænget, Vildbjerg