Vi arbejder med investorer

Vi har en stor interesse i at bygge projektboliger til små og store investorer

Vores forretningsmodel er skræddersyet til samarbejdet med investorer, hvor vi stræber efter at sikre den største tilfredshed hos alle parter. På den måde vi sikrer vi, at alle vores projektbyggerier bliver udført ordentligt og efter individuelle og særlige behov.

 

Har du midler og lysten til en samtale?

Kontakt os for en uforpligtende samtale

Hvad er fordelene ved at lade Overgaard Huse bygge dit næste investeringsprojekt?

Personligt præg på ejendommen

Som investor hos Overgaard Huse har du god mulighed for at blive involveret i byggeprojektet fra idé til udførsel. Du er med til at bestemme hvordan det endelige produkt ser ud, så det passer til dine behov.

Jævnt afkast

Vores erfaring er, at investorer hos Overgaard Huse oplever et jævnt investeringsafkast ved de byggeprojekter, de deltager i. Det ligger i vores DNA, at alle parter skal føle sig trygge ved deres deltagelse, og det inkluderer i høj grad vores investorer.

Et erfarent og ambitiøst team

Overgaard Huse består af flere dygtige og ambitiøse mennesker, der tilsammen garanterer, at vores byggeprojekter bliver en succes. For at få en smagsprøve på vores evner kan du kigge på vores færdige og nuværende projekter her.

Har du lyst til at tage en uforpligtende samtale?
Så tøv ikke med at kontakte os.

1 + 15 =

Averhoff Properties ApS indledte i foråret 2020 et samarbejde med Overgaard Huse ApS omkring opførelsen af 2 en-families huse i Lind. Det har været en stor fornøjelse at følge projektet og konstatere at alle aftaler blev overholdt – samtidig med, at kvaliteten var i top – både med hensyn til samarbejdet og til selve udførelsen. Og de små tilretninger og justeringer, der efterfølgende altid vil forekomme i et nybyggeri – er blevet håndteret både hurtigt og professionelt.

Det forekom os derfor helt naturligt, at fortsætte samarbejdet med Overgaard Huse ApS i et nyt kvalitets projekt i Snejbjerg med flere spændende og velindrettede rækkehuse.

Averhoff Properties ApS

Om os

Vi bygger topmoderne kvalitetshuse og sætter en stor ære i at hjælpe dig i mål med dit drømmehus.

Kontakt

© 2019 Overgaard Huse ApS
Engholm Søpark 45  ·  7400 Herning
+45 41 26 71 61
CVR 40075283

Telefonåbningstider

Mandag – torsdag: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:00

Her arbejder vi lige nu

Gl. Ørskovej,Snejbjerg Åbjergvænget, Vildbjerg