Overgaard Huse

Ledige stillinger

Vil du gerne være med på holdet?

Velkommen til Overgaard Huses karriereside. Er du på udkig efter spændende jobmuligheder inden for byggebranchen? Hos Overgaard Huse har vi løbende ledige stillinger, hvor vi søger dedikerede og passionerede fagfolk til vores team. Vores virksomhed, beliggende i det naturskønne Herning, er kendt for sin ekspertise i byggeri og kvalitetshåndværk, og vi søger konstant efter talenter, der deler vores engagement i at skabe fremragende boliger i Herning og omegn.

Studentermedhjælper – Digital marketing

Studentermedhjælper – Digital marketing

Vær med til at sætte fokus på bæredygtighed i byggeriet Hos Overgaard Huse har vi en ambition om at gøre byggeri mere bæredygtigt. Vores fokus er på at skabe unikke hjem, der går ud over det almindelige - med særlig fokus på miljøansvarlighed og energieffektivisering....

læs mere
Uopfordret ansøgning

Uopfordret ansøgning

Vil du gerne være med på holdet? Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger hos Overgaard Huse. Det er ikke altid, at vi har mulighed for at tage nye mennesker ind, men vi vil altid overveje det. Vi glæder os til at høre fra...

læs mere

Vores ledige stillinger spænder vidt, fra tømrer og bygningsingeniører til projektledere, administrativt personale og marketingeksperter. Vi brænder for at arbejde med unge, energiske mennesker, der har friske perspektiver og nye ideer, hvad enten det er inden for håndværk eller kreative felter.

Vores mål er ikke blot at tiltrække medarbejdere, der deler vores passion for kvalitet og innovation inden for byggeri, men også at skabe et miljø, hvor unge talenter kan vokse og udvikle sig. Overgaard Huse tilbyder konkurrencedygtige lønpakker og løbende uddannelsesmuligheder, alt sammen inden for en arbejdskultur, der fremmer kreativitet, samarbejde og personlig udvikling.

Er du studerende inden for marketing, grafisk design, innovation og iværksætteri, kommunikation, miljø eller relaterede områder? Hos Overgaard Huse tror vi på, at friske perspektiver og nytænkning er nøglen til succes. Derfor inviterer vi engagerede studerende til at deltage i vores spændende samarbejdsinitiativer, enten som en del af en praktikperiode eller et projekt/semesterprojekt. Er din studieretning relateret til marketing og/eller design, men ikke direkte inden for de nævnte kategorier? Vi er åbne for alle kreative tanker og talenter.

Tag det næste skridt i din studierejse med et samarbejde hos Overgaard Huse.

Kontakt os

Overgaard Huse ApS
CVR 40075283

Engholm Søpark 45
7400 Herning

+45 41 26 71 61

Telefontid

Mandag – torsdag: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:00

Her arbejder vi lige nu

Gl. Ørskovej,Snejbjerg Åbjergvænget, Vildbjerg